Annons:

Välkommen till Misshandel iFokus!

Hej och välkommen in till oss. 

Vill börja med att säga att det är otroligt synd att misshandel förekommer så ofta som dagligen överallt i världen, i alla olika former. Många väljer, tyvärr, att leva i tystnad utan att någon fått veta om våldet de utsatts för. Den här sajten har växt fram just på grund av den tystnaden. 

Det här forumet är till för alla som utsatts eller fortfarande utsätts för misshandel. Forumet finns här för att ge råd, tips, få hjälp, söka hjälp, ta del av varandras berättelser och för att stärka varandra. Även du som inte har någon koppling till misshandel utan bara vill diskutera och läsa andras resor är välkommen in. Alla former av misshandel kan diskuteras här, inte bara fysisk misshandel, utan även verbal eller psykisk. Alla ska känna sig välkomna oavsett.

Ställ frågor, diskutera, berätta om era upplevelser, stötta, trösta, tipsa om vart man kan söka hjälp, tipsa om böcker eller länkar osv. Vi finns här för varandra!

Det är viktigt att alla ska trivas och känna sig välkomna på sajten så därför ber jag er läsa igenom skrivreglerna innan ni börjar posta inlägg på sajten. 

//sajtvärd & medarbetare