03 - Min Historia

Känslan som driver en mot att vilja misshandla.

2014-01-26 01:19 #0 av: [letter]

Hej!


Som ungdom under min uppväxt tänkte jag så här!


DjävlasBomb!!!"Jag kan känna det i mina händer, om hur jag vill misshandla de som har varit dumma mot mig under min uppväxt, Jag är rent medveten över dess konsekvenser och att det aldrig skulle löna sig i det sammanhang jag har med andra människor och mig själv i mitt liv. trotts det är känslan så olidlig, det känns som jag skulle vilja ta ett baseball-racket och klippa till ens huvud som har haft makt över mig i 3-4 år under min uppväxt, mins hans fula patetiska ansikte"  LedsenYrar

Tack vare internet, socialtjänsten och med mycket goda nära och kära människor känner jag mig mycket lugn idag Skrattar!!!! jag mår  toppen bra, lever lyckligt! Gapskrattar!CoolBlomma
Anmäl
2014-01-27 01:59 #5 av: Calcifer

Lägger härmed in en varning angående inlägg och OT snack och spam. Det är trevligt att du vill delta i vår sajt och väcka liv i den men det är inte okej att spamma med samma länk i flertalet trådar, och inte heller att spamma en tråd med bilder och videos som inte är relevanta. Detsamma gäller trådar som inte är relevanta för forumet. 

Vill du posta trådar med inlägg/videos bör det ändå finnas en text som stöttar det. Dvs vill du lägga in en video är det okej om du kan med en text motivera varför videon är relevant till diskussionen. Annars ber jag dig att inte posta videos, t:ex.

Mvh sajtvärden.

"Help me Obi Juan whoever the fuck you are. You're my only ho."
- Carrie Fisher, Rest In Peace


Anmäl
2014-01-27 02:01 #6 av: [letter]

ok, jag menar inget om att spamma människor. Tack för informationen, vet inget om vad spam är?Funderar

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.