01 - Allmänt

På så många ställen

2011-11-27 16:13 #0 av: Searchingmoonwolf

Hejsan.

Jag har just börjat vara mera här inne, var jag har nu som då vistas efter att ha upptäckt ifokus i helhet, och samtidigt började jag oxå vara på ett annat forum, där jag har tillbringar rätt mycket tid de senaste veckorna. Det är oxå ett forum för misshandel. Det är på engelska och inte vet jag om det är för att det är på engelska eller om det är för den varma känslan som finns i forumet som gör att jag trivs jättebra där.

Där har jag skrivit en hel del olika inlägg. Och därför har jag inte synats till här så mycket den senaste tiden. Tänkte om jag kaske skulle börja skriva samma rubriker här som där... För att känna av att jag deltar även här.

KRAAAM!

Anmäl
2011-11-29 01:40 #1 av: Anonym21

Ja det tycker jag att du ska göra.

Skriv av dig, hur du känner och hur allt går framförallt!

*kram*

Anmäl
2011-11-30 14:23 #2 av: Sagalilla

Det ger jätemycket till oss alla här, om du även skriver här. Men det är klart att du får själv välja om du vill vara med på båda forumen. Tänk på dig själv, om det ger dig mycket att delta även här så är det ju grymt bra. Men om du känner att det blir för mycket att skriva på båda sidorna så får du väl välja en sida att vara med på:)

kram och lycka till

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.