01 - Allmänt

lurad????

2011-09-02 12:42 #0 av: Sagalilla

Sitter här nu, har precis fått veta att han har en annan nu...Han jag älskar! Han som skrev till mig för två veckor sen att han älskar mig över allt annat och skulle kunna göra vadsomhelst för min skull, han som ville vakna upp med mig om 40 år och ha barn med mig. Samtidigt så har han gjort mig så illa att jag   var tvungen att fly! och nu känner man sig bara helt bortgjort, då va de ju bara ord de han sa:( man känner sig så himla va ska ja säga liten, bortgjord..lurad! Hur ska man hantera sånt här???? varför måste jag ta de och gå vidare och ha såhär ont?! de e orättvist!!! Man känner sig bara dum. och nu kanske han e så himelskt kär igen som han är eller var i mig om han nu va de på riktigt...

Anmäl
2011-09-09 18:52 #1 av: Hawknestgrove

Försök tänka så här, att det var bra att du upptäckte hans svek på ett någotsånär tidigt stadium. Han förtjänade dig inte. Sörj, det har du rätt till. MEn  kom ihåg, att där ute väntar en värld på dig.

The Owls are not what they seem

de ska va gôtt å leva, annars kan de kvitta.....

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.