04 - Fysisk & Psykisk Misshandel

Mord efter misshandel

2008-07-20 17:55 #0 av: David

Nyligen skedde det ytterliggare ett mord där offret var en kvinna som velat bryta relationen med mannen. Det som gör mig extra förbannad, om man nu kan bli argare är att samma man misshandlade kvinnan svårt i maj, och mannen släpptes fri, och åklagaren "hann inte" väcka åtal innan det nyligen inträffade mordet.

http://www.bt.se/nyheter/mark/mordmisstankte-mannen-tidigare-domd-for-flera-brott-(751331).gm

// David

Ett hem utan katt är bara ett hus...

Anmäl
2008-07-20 19:15 #1 av: Hawknestgrove

Usch! Ja det är hopplöst, när kvarnarna ska mala så långsamt.....Inte undra på, att vi alla här inne, ber att de som är utsatta eller misstänker, att de kommer att bli det, skall sticka så fort de bara kan. David, du fick mig att tänka... Tänk om, just denna tjej kanske är nån som vi har haft här inne och som inte orkat.... det får vi aldrig veta.....

The Owls are not what they seem

de ska va gôtt å leva, annars kan de kvitta.....

 

Anmäl
2008-07-22 01:05 #2 av: MIRJAMI

Fattar inte att det behövde gå så långt innan de skulle spärra in han!! Typsikt säger jag bara. Var hade denna kvinna gjort för just att bli mördad?? Mannen kommer troligen bli dömt....men kommer tids nog ut igen och vad händer sen kan man ju fråga sig????

Anmäl
2008-07-22 11:42 #3 av: Yuki

Typiskt var just rätta ordet...

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.