03 - Min Historia

Gått igenom allt.. ingen styrka kvar... Desperat !

2011-02-17 14:01 #0 av: Ordentlig

Ser alla som skriver, og smärtar å deras vägnar... men blir samtidigt arg...  Om mitt liv ändå kunde vara "endast"en ting.. som många skriver..  1 våldtäckt,  misshandel barnsex mm.. Aldrig sett mig som offer, Tvärtom väldigt stark person, som har kämpat mig upp oansett vad jag gått igenom.... Det har vart min kraft...   jobbat som chef i många år, blev sjuk og även om jag nu är frisk.. nu arbetslös..  träffade en man i det läget, inte bra....finns inget självförtroende eller styrka kvar, og ingen ekonomi..  allt håller på att falla sönder..efter den sista misshandeln.. vart igenom helvete og tillbaka hela mitt liv.. Aldrig trott på hjälp, men när jag nu hört av mig för det anonymt, baxnar dem, De fixar inte, det är för mycket..  må hitta styrka igen, kanske detta hjälper...  Vad ska man göra???!!!

Anmäl
2011-02-20 15:34 #1 av: Hawknestgrove

skriv av dig, för det lättar... om inte, så kan det i alla fall kanske vara till hjälp för någon annan som sitter i samma sits....

The Owls are not what they seem

de ska va gôtt å leva, annars kan de kvitta.....

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.