Levnads Historier

en gång otrogen alltid otrogen

2008-07-31 10:33 #0 av: styrkan

Jag förstår inte hur jag kan ,se in i hans ögon och ljuga jag känner hur det knyter sig i magen på mig, vet att det är fel men är jag ärlig mot min dotters pappa så kommer vi aldrig bli ett par.

 • Jaha då börjar jag igen och ljuga,fan vad jag mår skit.
  Men jag kan inte såra han mer än vad jag gjort.

  Och han är inte ärlig om allt, det ringde en kvinnlig grannenär vi var ute på zoo med barnen fy fan vad irritterad jag blev.Jag vet att han älskar mig ,men ändå att hon ringdeoch skickade sms det gjorde mig sur som bara den och inte tala om svartsjuk.

  Vi har varit ihop i sex år och har en dotter på 5 år. Han har alla bitar som en man skall ha men vi har tyvärr vuxit ifrån varandra det märker man ju nu bara när vi vuxit ifrån varandra det märker man ju nu bara när vi skall prata igenom allt.

  Han fånar sig och försöker ta det lättare än vad det är. Jag ångrar mig men ändå inte vi sov inte i samma säng än mindre hade samliv.

  Och när vi hade det så var jag okoncentrerad och började prata m vad vi skulle äta för mat dock inte jämt det fanns stunder som jag aldrig upplevt med någon annan och det var många.

  Men jag vet inget om framtiden, känns som om jag måste vara ensam och leva med mina barn  och framför allt läka för det vi hade var inte så bra de sista tre åren då kom spriten fram på han.

  Och betenndet förändrades han blev en helt annan person som jag blev rädd för många gånger det sade jag till han också. En kväll slog han över han blandade sprit och öl rena döden
  .

  Okej romantisk middag med barnen

  då det dracks mer i köket än lagades mat . Så det kunde ta ca 2-3 timmar och barnen var otåliga jag trodde detskulle ta så lång tid men förstod sedan att så var inte fallet.

  Kvällen blev sent och barnen somnade sent eftersom middagen tagit tid.

  De hade sovit i ungefär 2 timmar när han då kommer ut till mig i köket när jag stod och diskadeefter maten.

  Han visade tydligt vad han ville och jag hade ingen lust och visade honom att nej det var ingen ide ikväll och det tog han men där hade jag fel ,han blev som förbytt han slog mig rakt i ansiktet så mina glasögon gick sönder

  Sedan knycklade han ihopmin mobel jag var livrädd och hade ont.

  Han tog tag i farlig och jag tänkte nu dör jag, men plötsligt när jag tror mina knogar och bröt hårt han drog mig i håret han var det är över då tar han tag i min strupe och trycker till så jag känner hur det svartnar och jag har skinn på näsan och kan slå, så jag tog och slog två högrar i näsan på han en markering ganska hårt .

  Det fick han att slå mig så jag föll bakåt i hallen och det gjorde ont när jag låg ner så

  tar han och riktar sin sko mitt i slidan och jag känner hur det börjar göra ont och svider till plötsligt hör jag barnen dmå då skrika pappa sluta du slår ihjäl mamma gå härifrån du är dum.

  Då inser han och drar därifrån och polis och socialjour kom men de såg att barnen var lugna,  så de fick vara med mig.

  Jag tog bilder och hade de kvar dagen efter han var polisanmäld.

  Men jag älskade då honom så allt lades ned efter den dagen har han
  inte gjort så men under 2.5 år var det ord som hora,slyna,slampa
  jag suger av allt det var droppen jag var otrogen ofta .

  Men jag berättade alltid efter 5.5 år så gjorde jag slut och träffade den där yngre som inte var bättre än han.

  Nej jag skall vara fri kramar alla.


  Av: styrkan
  Kontakta
  Datum för publicering
  • 2008-07-31
Anmäl
2008-07-31 21:24 #1 av: MIRJAMI

Inte lätt det du atr gått igenom, men vad bra att du blev fri från han.

Ja...min ex anklagade mig för att vara otrogen då jag inte ville ligga med han när han kom hem tre på natten och var så full att han knappt stog på benen....men sex ville han ha. När jag nekade han detta och sa, jag sover då fick jag bara höra, ja jag vet nog vem du ligger med...och du har en annan. Jag lyckades alldrig bevisa att just min ex varit otrogen men vet att flera av han komppissar är det mot sina sambos/fruar. De förlåter den gång efter gång för de lyckas ljuga sig ur. Vet ochså att de brukar vara våldsamma.......så de är likadana i den komppis gänget.

För min dell så räckte det att jag pratade i telefonen med en manlig persson från min sons skola, då hade jag legat med han.

Anmäl
2008-08-02 21:27 #2 av: Nicka

FRUKTANSVÄRT !! Undrar hur många kvinnor som har det så här just nu ? Har själv liknande, som kommer när Jag är redo.

Förstörda Liv, klart det bleknar med tiden, men det finns kvar, där inne, Vi glömmer aldrig !

Känns tröstlöst många gånger...

Det här är ju en av De bästa sajterna, trots detta äckliga våld. Men här är Vi tillsammans, ger varandra lite styrka. Vi är långt ifrån ensam !

KRAM på Er Kvinnor & Män också.

Anmäl
2008-08-05 22:35 #3 av: Hawknestgrove

Ja styrka till dig vännen, nu kommer det att bara bli ättre!

The Owls are not what they seem

de ska va gôtt å leva, annars kan de kvitta.....

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.